Pokličite nas

+386 (0)1 729 12 76

AROS - Ekološki sistemi in rešitve
M

Vizitka

AROS d.o.o.
Janševa ulica 19
1234 Mengeš

E-mail: info@aros-eko.si

Telefon: +386 (0)1 729 12 76

Fax: +386 (0)1 729 12 77

Davčna št.: SI31792146

Matična št.: 3318133000

IBAN: SI56 0230 0025 7172 138 (NLB)

URIMAT logo

Ohranjanje naravnih virov ni samo naša možnost, ampak postaja obveznost vseh nas !

Švicarska kakovost in tehnologija za najboljše ekološke sisteme in rešitve, kar vam zagotavlja dolgo življenjsko dobo izdelkov in nizke stroške vzdrževanja. Več kot 25 let izkušenj, inovativnosti, učinkovitih energetskih in ekoloških rešitev, ter okolju prijaznih tehnologij.

Konstantna prizadevanja za nove rešitve za ohranjanje okolja so bila nagrajena s številnimi mednarodnimi priznanji in nagradami za okoljsko prijazne tehnologije in rešitve.

URIMAT logo

Brezvodni pisoarji – vedno korak naprej !

Brezvodni pisoarji Urimat, ki za svoje delovanje ne potrebuje nobenih kemikalij ali vode, predstavlja ekološki prispevek k ohranjanju naravnega okolja kot tudi velik ekonomski prihranek.

S številnimi patentiranimi rešitvami in integrirano komunikacijsko tehnologijo postavlja URIMAT nove standarde v sanitarni tehnologiji.

  • brez porabe vode – prihranek več kot 100.000 litrov letno
  • brez kemikalij
  • proizvodnja in uporaba pisoarjev je CO2 nevtralna
  • delovanje brez električne energije
  • visoka odpornost na lom in vandalizem
  • lažje in hitrejše doseganje najvišje stopnje higiene
  • brez odpadkov – pisoar lahko 100% recikliramo

Patentiran sifonski vložek

Osnova URIMAT tehnologije in delovanja pisoarja je patentiran sifonski vložek, ki z posebno tehnologijo vertikalne membrane zagotavlja popolno zaščito pred neprijetnimi vonjavami iz kanalizacijske cevi.

Absolutna higiena

Izolirno delovanje specialne antibakterijske zaščite pisoarja zmanjšuje kopičenje oblog na površini. Nepozorna površina in antibakterijske granule preprečujejo rast bakterij, ter skupaj z mikrobiološkimi čistili preprečujejo nalaganje nečistoč na školjko pisoarja in preprečujejo razvoj neprijetnih vonjav.

Uporabniku prijazen

Zaradi posebne patentirane oblike školjke stoji uporabnik bližje pisoarju, kar preprečuje povratno škropljenje urina po uporabniku, hkrati pa zmanjšuje onesnaževanje pisoarja  in njegove okolice. To bistveno zmanjša vzdrževalno čiščenje, prihrani dodatne stroške za čiščenje pisoarja in okolice pisoarja ter omogoča lažje doseganje absolutne higiene.

 

Sifonski vložek MB-Active Trap